Но за разлика от него наследницата му е доста активна

...
Но за разлика от него наследницата му е доста активна
Коментари Харесай

Сега Е Във Вихъра На Кариерата Си, Но Семейството Му Страда! Вижте Голямата Драма В Дома На Виктор Николаев

Но за разлика от него наследницата му е много дейна в обществените мрежи. Тя постоянно споделя фотоси, от които излиза наяве по какъв начин живее фамилията й. От фотосите ясно се вижда, че тийнейджърката е по-близка с майка си, в сравнение с с татко си, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро ”.
Щерката на амбициозния Виктор Николаев си прави селфита от кухнята на фамилното жилище. Момичето даже демонстрира на приятелите опитите си да сготви нещо.

Дъщерята на водещия се снима и в спалнята на родителите си. Клипчето е направено на фона на обичаните й песни, на които тя танцува в родителската спалня.
На Виктор Николаев по никакъв начин не се нрави концепцията дъщеря му да споделя сходни фрагменти в мрежата. Но все пак, той не прави нищо по въпроса.
Тв водещият в никакъв случай до момента не е показал публично фамилията си. Той и половинката му Людмила заобикалят да се появяват по всемирски събития.

Водещият знае доста добре, че щерка му се излага на риск, споделяйки моменти от всекидневието си в обществените мрежи.

Освен към себе си, по този метод тя насочва публичното внимание и към известния си татко.
Виктор Николаев се тормози изцяло основателно. Откакто е водещ, той и някогашната му колежка Ани Цолова нееднократно са получавали закани.
Единственото, което Виктор Николаев към момента прави за дъщеря си, е всеки ден да я съпровожда до учебно заведение, написа Хот сцена, базирайки се на изданието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР