Но за готвене, според мен, си е нормално жената да

...
Но за готвене, според мен, си е нормално жената да
Коментари Харесай

Изложи Се Здравата! Ричард Втрещи Дамите В Цяла България!

„ Но за готвене, съгласно мен, си е обикновено дамата да готви. Аз също мога да сготвям обаче, аз като работя по 12-13 часа, не мисля, че аз би трябвало да се прибера и да си разделяме готвенето “, безапелационен е Ричард.

„ Аз съм на този принцип… Аз съм на правилото, че мъжът би трябвало да изкарва пари, би трябвало да дава пари на дамата, да я поддържа дамата “, споделя фитнес инструкторът пред съквартирантите си. И добавя, че обвързване на мъжа е да дава джобни на дамата до себе си и да заплаща сметките. А упованията на Ричард са дамата да сготви. „ Защо да не чакам най-малко да ми сготви? Аз нищо друго не желая “, декларира той.

Фитнесът инструкторът не кара дамата до себе си да работи, а изкарва и й оставя задоволително пари, с цел да не й липсва нищо. Ричард е безапелационен, че в никакъв случай не би се хванал с жена, която изкарва повече пари от него, тъй като това ще срине самочувствието му.

Фитнес инструкторът няколко пъти акцентира, че няма да си хване за гадже жена, чиито стандарти не може да догони. „ Аз няма да отида да излизам със жена, която изкарва по 100 хиляди на месец. Естествено, щом не мога да й стигна стандартите, няма по какъв начин да излизам с нея “, още един път съобщи Ричард пред женската публика в къщата на „ ВИП Брадър “.

Думите на Ричард очевидно смутиха дамите. Те несъмнено не споделят мнението на фитнес инструктора, че дамата би трябвало да стои в кухнята, а мъжът да изкарва парите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР