Но Йоану каза, че споразумението, постигнато от лидерите на ЕС

...
Но Йоану каза, че споразумението, постигнато от лидерите на ЕС
Коментари Харесай

Министърът на Кипър казва, че неговата нация е водеща в ЕС по репатриране и пристигащите мигранти рязко са намалели

Но Йоану сподели, че съглашението, реализирано от водачите на Европейски Съюз в сряда по отношение на новите правила за надзор на миграцията, не дава отговор на настояването на Кипър за наложително пренасяне на мигранти начело страни на първа линия, подложени на напрежение от увеличените идващи, към други членове на блока.

Той сподели, че в посока нагоре договорката планува членовете на Европейски Съюз, които отхвърлят да одобряват мигранти от страна на първа линия, би трябвало да платят на тази страна 20 000 евро ($22 000) за всеки мигрант.

Йоану сподели, че по-строгият метод на кипърското държавно управление към миграцията се е отплатил, трансформирайки островната страна в „ по-малко привлекателна икономическа дестинация “ за мигранти, които не дават отговор на изискванията нито за леговище, нито за интернационален статут на протекция.

През последните девет месеца общите идващи мигранти са намалели на половина спрямо предходната година, изключително тези, които минават от етнически разделения север на Кипър в интернационално приет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР