Но в събота федералният апелативен съд временно отмени решението на

...
Но в събота федералният апелативен съд временно отмени решението на
Коментари Харесай

Калифорнийският закон, забраняващ повечето огнестрелни оръжия на обществени места, влиза в сила, тъй като правната битка за него продължава

Но в събота федералният апелативен съд краткотрайно анулира решението на окръжния арбитър. Решението на апелативния съд разрешава законът да влезе в действие, до момента в който правната борба продължава. Предвижда се юристите да показват причини пред 9-ти областен апелативен съд през януари и февруари.

Законът, подписан от губернатора на Демократическата партия Гавин Нюсъм, не разрешава на хората да носят скрити оръжия на 26 места, в това число публични паркове и детски площадки, църкви, банки и зоологически градини.

Забраната важи без значение дали лицето има позволение за носене на прикрито оръжие. Едно изключение е за частни компании, които слагат знаци, казващи, че хората имат право да носят оръжия в техните пространства.

„ Това решение ще разреши нашите рационални закони за оръжията да останат в действие, до момента в който апелираме решението на окръжния съд рисково решение ", разгласява Нюсъм в X, някогашен Twitter, откакто апелативният съд взе решение в събота. „ Калифорнийците поддържат извънредно доста ус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР