Но в рамките на дни групата мъже бяха изведени от

...
Но в рамките на дни групата мъже бяха изведени от
Коментари Харесай

Биби Стокхолм: Търсещите убежище казаха, че ще се върнат на шлепа следващата седмица

Но в границите на дни групата мъже бяха изведени от кораба, откакто във водоснабдяването беше открита бактерия легионела.

Политика онлайн: Рийвс дава обещание следствие на HS2

Sky News в този момент схваща, че на тези 39 души са изпратени писма, в които им се споделя, че ще бъдат преместени назад за идната седмица.

Вътрешното министерство е се свързахте за отговор.

Шлепът е измежду редицата противоречиви благоприятни условия за настаняване, които държавното управление стартира да предлага - в това число някогашни военни бази и даже предлагането за огромни шатри.

Съобщени са нови случаи на дифтерия измежду търсещите леговище, демонстрират нови данни

Но среща яростна съпротива от страна на политици, благотворителни организации и локални поданици, по отношение на отношението към търсещите леговище и въздействието върху локалните услуги.

Какво е на борда на Bibby Stockholm?

Министрите продължиха с преместването и дребен брой хора бяха качени на кораба при започване на август.

Но резултатите от рутинното проучване на водата се върнаха два дни по-късно, показвайки бактериите - които могат да причинят сериозен вид белодробна зараза, известна като легионерска болест.

По това време представител на Министерството на вътрешните работи сподели, здравето и благосъстоянието на хората на борда на кораба бяха „ най-големият ни приоритет “.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР