Но тя затвори през януари 2023 г. – много за

...
Но тя затвори през януари 2023 г. – много за
Коментари Харесай

Използвайте „затворената“ мегалаборатория Covid, за да помогнете за справяне с резистентността към антибиотици, призовават депутатите

Но тя затвори през януари 2023 година – доста „ за удивление на научните и здравните общности “ и парцелът „ внезапно се появи за продажба “ през ноември предходната година, съгласно междупартийна група от депутати.

Те споделиха, че вместо това държавното управление би трябвало да употребява оборудването – което е получило повече от £1 милиард обществено финансиране – за проучване на вируси, убиващи бактерии наречени фаги, с цел да оказват помощ за справяне с антибиотичната устойчивост, защото бактериите еволюират, с цел да станат резистентни към медикаменти.

Фагите нормално са безвредни за хората, само че могат да бъдат смъртоносни за бактериите.

Те работят, като проникват в бактериите мембрана и репликиране вътре в клетката, до момента в който тя се отвори, убивайки бактерията.

Комитетът по просвета, нововъведения и технологии сподели, че Обединеното кралство е в „ невъзможност “, защото фагите не са създадени съгласно нужния добър индустриален развой (GMP)., минималният стандарт, на който производителят на медикаменти тря...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР