Но такова решение не е взимано. Не мисля, че коалиция

...
Но такова решение не е взимано. Не мисля, че коалиция
Коментари Харесай

Даниел Лорер призна, че има депутати от ПП, които са за коалиция с ГЕРБ

Но такова решение не е взимано. Не мисля, че коалиция с ГЕРБ ще се дискутира. Ще обсъждаме политики, разяснява депутатът от Политическа партия

Има хора в " Продължаваме Промяната ", които поддържат коалиция с ГЕРБ.

Това загатна в ефира на Даниел Лорер от групировката на Кирил Петков. Той обаче отхвърли да уточни повече детайлности.

“Александър Дунчев е изразил личното си мнение и мисля, че това е отлично. Наличието на такива хора оказват помощ да се чуват разнообразни гласове и отзиви. "

" Решението на партията обаче ще е едно ”, добави Лорер и повтори, че партията няма да поддържа държавно управление с първия мандат.

Утре следва Политическа партия и ГЕРБ да се срещнат, с цел да разискват 16-те целта на групировката на Кирил Петков и опциите за държавно управление.

Той разяснява и решението на Народното събрание от предходната седмица за изпращането на военна помощ за Украйна и покупката на нови осем изтребителя F-16. Във групировката имаше хора, които гласоподаваха друго от парламентарната група, което повдигна въпроси.

" Безобразно закъснели сме. Старите съветски доспехи би трябвало да бъдат заменени с нещо, което е съвместимо с нашите съдружници. Въпросът е къде са самолетите, съвременни сме виждали единствено на филми с Том Круз. Платихме първите самолети, преди да ги забележим. Въпросът ни е има ли метод по какъв начин да се контракти различен вид възнаграждение за вторите сили. Не сме имали подозрения, че огромното болшинство ще изрази волята ни за модернизацията на армията ", уточни Лорер.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР