Но някои неща трябва да се казват, защото в ГЕРБ

...
Но някои неща трябва да се казват, защото в ГЕРБ
Коментари Харесай

Томислав Дончев реди лакърдии по БНР и сам не си вярва

Но някои неща би трябвало да се споделят, тъй като в ГЕРБ могат да останат с усещането, че е изрекъл някакви умнотии, на които българите се лепят като пачки на чекмедже…

Ние ще бъдем мощна и градивна съпротива, тъй като без такава няма мощно ръководство. Това споделя през днешния ден Дончев, който обаче по време на властването на ГЕРБ е наричал доста Българска социалистическа партия „ слаба съпротива “ и „ съпротива без причини “. Ако е бил прав, значи ръководството на партията му е било калпаво.

ГЕРБ към този момент не ръководи към този момент 7 месеца, по тази причина е недопустимо да не престават оправданията на сегашните ръководещи с времето, когато ние сме били на власт.

ГЕРБ ръководи съвсем 12 години. Правителството „ Орешарски “ на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи бе на власт към година. Борисов и всичките му партийни маши не стопираха да оправдават всичките си неточности с „ комунистическото минало “, „ наследството на тройната коалиция “.

Дончев не пропусна да повтори за следващ път, че не би трябвало да има реваншизъм във връзка с фрагментите във всички ведомства. Казва го човек, който е бил в кухнята на Борисовото господарстване, което подмени с „ калинки “ де що имаше образован експерт в държавните структури. Да не приказваме за Министерство на вътрешните работи, тайните служби, ДАНС, Национална агенция за приходите, Митници, организации и прочие Читав човек не остана – единствено правилни на Борисов хора. И в този момент тъкмо тези хора реват, че имало „ изчегъртване “. А и трябвало да се радват, тъй като за това, което сториха, към този момент трябваше да са в съда и на път към пандиза.

Дончев бил също за промяна в правораздаването, само че промяната на Гешев не била толкова значима. Той бил за еди какво си, само че в случай че се направило еди по какъв начин си. Бил подготвен да дава препоръки на новото държавно управление и прочие

Не вярвал обаче на разкритията на Министерство на вътрешните работи и Бойко Рашков за колосалните обири около Автомагистрала „ Хемус “, тъй като сътрудниците му казвали, че всичко е било ОК и той им имал доверие. Имал им доверие?!...

Този човек е безочлив. Ужасно безочлив! Освен това е усвоил от Лорисов навика да неистини непрекъснато, даже когато не се постанова. Само за това, че е взел участие в погрома на страната кто върховен управленец, който я закова на дъното на Европа по всички индикатори, свързани с качеството на живот и на първо по корупция, заболеваемост, смъртност и неначетеност – би трябвало да бъде съден!

Поведението му обаче е и занимателно, тъй като е изпъстрено с детайли на клоунада. „ Умният “ Томислав си има вяра, че е умел манипулатор с бързи рефлекси, който може да реагира на всевъзможни неуместни въпроси, изказвания и обстоятелства за мафиотската власт, в която участваше. Вярва, че е безапелационен. Вярва, че хората го разграничават от Борисов. Вярва, че най-малко герберската публика се хваща на въдицата му. Грешка. Няма по какъв начин да е по този начин, тъй като той самичък не си има вяра, а това го прави неоснователен, комичен и презрян. И колкото по-величав е той в своите очи, толкоз по-деградирал е в очите на естествените хора.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР