Но много неща ме карат да се съмнявам в тезите,

...
Но много неща ме карат да се съмнявам в тезите,
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 12.11.2022 г.


Но доста неща ме карат да се колебая в тезите, изявени пред медиите – да вземем за пример това, че братята са стреляли от турска територия. Така разяснява Николай Радулов, някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи, случая с убития граничар, в ефира на Nova News.

До две години България би трябвало да транспонира европейската инструкция, която планува минималната заплата да е 50% от междинната, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " основният икономист на КНСБ Любослав Костов.

Изявление на основния прокурор на Република България Иван Гешев във връзка следващия драматичен случай в с. Бузовград:

Първи сняг предвидиха синоптиците на прохода " Петрохан " за през днешния ден. От през вчерашния ден там е въведен и режим на зимно поддържане.

Над 10 часа продължава издирването на 12-годишното момче, което изчезна в региона на Профилакториума в Перник, съобщи NOVA. Момчето се изгубило от погледа на татко си в петък следобяд. Служби на терен, термокамери, дронове, стотици доброволци и родителите търсят дребния Александър.

Нова формула за пресмятане на процентите на ТЕЛК при хората с увреждания предлага здравното министерство, съобщи БНР. Тя ще бъде опростена по отношение на настоящата и ще дава повече тежест на съпътстващите увреждания, плануват проектопромени в Наредбата за здравната експертиза. Те са оповестени за публично разискване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР