No Labels в четвъртък се очаква да направи още една

...
No Labels в четвъртък се очаква да направи още една
Коментари Харесай

Групата на трета страна No Labels е по-близо до пускането на билет за „единство“ за 2024 г. на фона на разговори с Джеф Дънкан от Републиканската партия

No Labels в четвъртък се чака да направи още една стъпка към образуването на двупартиен президентски билет през ноември общи избори.

Тогава е планувано центристката група да разгласи процеса на асортимент за това по какъв начин ще бъде определен евентуален претендент.

Развитието идва като No Labels в полемики с някогашния републикански лейтенант-губернатор Джеф Дънкан от Джорджия, с цел да може вероятно да управлява техния по този начин наименуван " обединен " билет, удостоверяват източници на Fox News.

No Labels оповестиха в петък, че почти 800-те делегати, които са взели участие на виртуална среща гласоподаваха да дадат палец на кандидатстването за президентски билет.

Ръководство и посетители на No Labels, отляво, Пат Маккрори, съизпълнителен шеф, Маргарет Уайт, Дан Уеб, националният съпредседател Бенджамин Ф. Чавис и някогашният сенатор Джо Либерман приказват за изборите през 2024 година в Националния пресклуб във Вашингтон, 18 януари 2024 година (AP Photo/Хосе Луис Магана)...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР