Но и онези, които вече са забравили вкуса на колата

...
Но и онези, които вече са забравили вкуса на колата
Коментари Харесай

Как вредните напитки ни помагат СТРАШНО МНОГО в кухнята?

Но и тези, които към този момент са не запомнили усета на колата да вземем за пример, тъй като са престанали по една или друга причина да я употребяват, би трябвало да признаят, че е потребна. Идеална е като корозивно средство. И като такава може съвършено да почиства тоалетната.

 Стоматолозите показаха най-вредните храни и питиета за здравето на зъбите Стоматолозите показаха най-вредните храни и питиета за здравето на зъбите
Да развалите зъбите си и да похарчите доста пари за лекуването им е толкоз елементарно, едвам си обелите ябълка. За да избегнете това, т...

И до момента в който тези, които не могат да устояват на сладостта и бълбукането на колата ще кажат, че това е разхищаване, тези които по този начин или другояче я имат за нездравословна, само че са купили за посетители и е останала се чудят какво да я вършат.

Методът е елементарен. Изсипвате вечерта – каквото ви е останало от колата в тоалетната паница – колкото повече, толкоз по-добре. Колкото повече стои, толкоз по-добър резултат може да очаквате.

На сутринта я измивате хубаво с вода и четка и си имате чиста тоалетна. Въпрос на опити е дали с кока-кола ще изчистите по-добре от препаратите, само че сигурно добре ще ги конкурира. Някои хора могат да стартират да купуват особено кока-кола за почистване. Както знаем тя може да почисти и много други неща.
 Какво се случва, в случай че постоянното пиете газирани питиета Какво се случва, в случай че постоянното пиете газирани питиета
Проучванепоказва, че две трети от хората купуват газирани питиета единствено понякога. Но какво става в случай че употребявате тези питиета прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР