Но г-н Сунак каза, че просто се захваща“ с работата

...
Но г-н Сунак каза, че просто се захваща“ с работата
Коментари Харесай

Риши Сунак: Общите избори „не са това, което страната иска“

Но господин Сунак сподели, че „ просто се захваща “ с работата и „ извършва “ дълготрайните политически проекти.

А когато го попитаха дали ще продължи да бъде министър-председател след идващите избори, той отговори: „ Разбира се “. Говорейки по време на конференцията на Консервативната партия в Манчестър, министър-председателят също по този начин отхвърли да признае дали е взето решение за унищожаване на северния крайник на HS2 - макар че Даунинг стрийт пусна тежки подмятания, че известие може да пристигна в речта му на конференцията в сряда.

Консерваторите бяха избрани отново през 2019 година, когато Борис Джонсън беше отпред, осигурявайки болшинство от 80 места, с цел да му даде власт над Народното събрание.

Риши Сунак споделя, че никой не желае избори - истината е, че той не може да рискува такива

След рухването му предходната година, лятото беше прекарано в избори за водачество, като Лиз Тръс завоюва поддръжката на Членовете на торите идват през септември 2022 година

Но когато тя беше отстранена след единствено 49 дни на поста, господин Сунак беше определен единствено от някои от депутатите на неговата партия, което докара до обвинявания на задните скамейки, че е „ недемократично “ и „ коронация “.

Тръс: „ Накарайте Англия да пораства още веднъж “

Попитан от Бет Ригби за какво не показа проектите си за страната на общи избори, с цел да си обезпечи мандат, министър-председателят отговори: „ Защото това не е, което страната желае. "

Той добави: „ Излизам [и] всеки ден. Това не е, което никой желае. Това, което хората желаят, е политиците да трансформират живота им. “

Запитан дали се опасява от избори след месеци на закъснение в анкетите, господин Сунак сподели: „ Изобщо не, просто съм качване и снабдяване за хората.

„ Можете да видите това с чиста нула. Можете да го видите с броя на прекосяванията на лодки, които са намалели с една пета тази година. Можете да го видите с напредъка ни в намаляването на инфлацията надолу, помагайки на хората. Можете да го видите с дълготраен проект за работна мощ, наемане на лекари и медицински сестри за бъдещето.

„ Все това са неща, които ще трансформират страната ни към по-добро. Това е образец за вида водачество, което нося. "

Прочетете още:
" Накарайте Англия да пораства още веднъж " - Тръсс повтаря Тръмп в речта си
Разкритието на HS2 не може да бъде по-добро разрушително за Sunak

Темата, която господства в конференцията тази седмица, е бъдещето на HS2, като Sky News заяви в понеделник, че северният крайник на високоскоростната железопътна линия сред Бирмингам и Манчестър ще бъде преустановен след седмици на спекулации.

Но до момента в който Даунинг стрийт публично съобщи, че „ не са взети дефинитивни решения “, източници дадоха на Sky News на Mhari Aurora „ най-сериозния намек до момента “, че известие ще бъде включено в речта на премиера на конференцията на Сряда – и забележките му ще си „ заслужават да се изчакат “.

Озбърн: „ Трагедията да отсрочи HS2 “

Попитан дали е взел решение, господин Сунак не разкри нищо, като отхвърли „ спекулациите “ и добави: „ Подхождам към всички тези неща деликатно, премислено, прецизно. “

Но притиснат неведнъж дали се е обадил, с цел да го разгласи на следващия ден, министър-председателят сподели: „ Мисля, че е вярно да съм няма да бъда заставен да вземам преждевременни решения, не и за нещо, което е толкоз значимо, че коства на страната десетки милиарди лири. "

Той също по този начин отхвърли конференцията да е изпаднала в безпорядък по тематиката - като както и завръщането на госпожа Тръс и нейните апели за понижаване на налозите - вместо това потвърждавайки, че членовете на Торите са имали " пролет в стъпките си " и " в действителност поддържат " проектите му.

Националният координатор на акцията на Лейбъристите, Пат Макфадън, сподели: „ Имахме 13 години неуспех на торите. Премиерът не е лек за този неуспех - той е негов артикул. И всеки ден, когато торите остават на власт, всичко това просто продължава.

„ Той е прекомерно слаб, с цел да се изправи против всички конкуриращи се фракции и кандидати, които към този момент се борят да го заменят. Колкото по-скоро дойдат изборите, толкоз по-добре, тъй като са време е да обърна страницата на годините на торите и да стартираме да възвръщаме Англия. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР