Но да разкрием кой е този човек, решил с един

...
Но да разкрием кой е този човек, решил с един
Коментари Харесай

Клоунада на шефа на СОС по важни проблеми за столичани. Толкова си може

Но да разкрием кой е този човек, решил с един размах нерешеното през последните 15 години ръководство на ГЕРБ? Георги Георгиев, несъмнено. Шефът на Столичния общински съвет. Млад, просветен, решен на всичко, с цел да грабне сърцата на столичани. Вчерашният му опит бе през сърцето на Цветанка Ризова и нейното предаване „ Лице в лице “. Рицар на непринудения смях, бликащ от основите, налети от перодръжката на Алеко…

 

Георги е целенасочен и обективен: Вече е наложена санкция на компанията, която редеше паветата пред националното заседание и не си свърши работата както би трябвало. Сто хиляди лв. санкция сме и наложили!

 

Добре де, само че пренареждането е пред Народното събрание, на няма и 200 метра от Столична община, нямаше ли кой да прескочи за десетина минути и да види по какъв начин се кълцат жълти павета и се реди „ на око “?

 

Е, към този момент има назначен човек. Столичани могат да спят умерено. Георги бди над града.

 

Патетика, почтена за камерата на Максим Генчев.

 

Но и това е малко за рицаря на печално-оптимистичния облик Георги Георгиев от СОС. И той размахва копието: „ Вдигнал съм жълт картон на управлението на ЦГМ, от което чакам в незабавен порядък да си влезе в ролята и всички недостатъци на системата да бъдат отстранени навреме ".

 

Ако питате мен, при такава закана, най-добре е главатарят на Центъра за градска подвижност да се скрие някъде в чужбина.

 

Защото гневът на Георги с копието е ориентиран право към ламята, станала известна неотдавна като система за електронно таксуване в градския превоз. Героика и прозаичност в градския пейзаж.

 

Тук Ризова се намесва и безсрамно пита рицарчето, по какъв начин се получава по този начин, че хем от ГЕРБ настояват, че българите мъчно се оправят с машинното гласоподаване, при което се натиска едно копче и в това време отново от ГЕРБ изясняват какъв брой лесна е новата система за таксуване? Георгиев обаче не се плаши от изстрели от засада. Ще има разяснителна акция, към този момент има и билбордове (?!)…- отговори той блестящ. И на човек му става ведро на душата: просвещение посредством билборд – кой да се сети, а?  

 

Все отново обстоятелствата неприятно припомнят за себе си: 15 години ГЕРБ ръководи столицата, а проблемите щели да се вземат решение оттук нататък.

 

Георги май ни взема за ситни, дребни камилчета.

 

Дано въображението му не се пробва да отгатне какво си мислят столичани за него и Фандъкова, че тръпки ще го побият.

 

Дали Георги Георгиев счита, че жителите му имат вяра? Не, не счита. Защото не столичани, а постът има значение за него. Доказват го нелепиците и клишетата, които приказва.

 

Добрата вест е, че в края на годината Георгиев и Фандъкова ще отидат в предишното.  

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР