Но близките на бизнесмена са на мнение, че причината за

...
Но близките на бизнесмена са на мнение, че причината за
Коментари Харесай

Бомба От Сега: Близките На Шарлопов Разтърсиха България С Шокиращата Истина За Смъртта Му! Нищо Не Знаем, Бизнесменът Е Бил

Но околните на предприемача са на мнение, че повода за неочакваната му кончина е друга. Най-вече брачната половинка му Бояна, която първа била осведомена от различен човек за идната съдбовна развръзка.

Блондинката, която е 15 години по-млада от починалия си брачен партньор, към момента е в потрес. Тя първа разкрила умрелия Стефан Шарлопов.

Малко преди съдбовната развръзка той споделил с нея, че не се усеща добре. Премерил си кръвното и макар, че то било високо милионерът не взел лекарство. Споделил със брачната половинка си, че просто има потребност от отмора. Но на сутринта по този начин и не се събудил.

Седмици преди трагичната преживелица, Бояна Шарлопова получила телефонно позвъняване от непозната жена. Тя е предизвестила, че един от враговете на брачна половинка й поръчал черна магия за него.

Заклинанието е било направено от ходжа в едно от айтоските села. За магията той получил 50 000 лева от поръчителя. Жената споделила с Шарлопова, че заклинанието е било поръчано от мъж, който от дълги години е във омраза със брачна половинка й.

Бояна незабавно споделила с обичания си този диалог. Но той декларирал яростно, че това са нелепости и не трябва да обръща внимание на казаното от изцяло чужд човек, написа „ България през днешния ден “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР