Но аз искам просто да поставя най-вече акцент върху това,

...
Но аз искам просто да поставя най-вече акцент върху това,
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Лавров е класически лъжец, а референдумите са под щика на автоматите

Но аз желая просто да слага най-много акцент върху това, че Путин се почувства, изключително през последната седмица, 10 дни извънредно изолиран и унизен и съгласно мен това беше една от аргументите първо да анонсира референдумите, организацията на тези референдуми. Това декларира пред " Фокус " Владимир Чуков

Второ – да разгласи мобилизацията, и още веднъж да стартира рефрена с нуклеарното оръжие. Първо, това е една необикновено звучна плесница, която беше ударена на Путин в Самарканд. Там, където той очакваше поддръжка, видя изолираност. И най-много за мен роля в това отношение изигра изявлението на Си Дзинпин. Ще го повторя, защото международните медии в действителност сложиха акцент върху следния израз. Той сподели следното: " Ние имаме държание на велика мощ, която работи за стабилността на света “. В Москва явно бяха го интерпретирали с това, че Китай към този момент не гледа Русия като велика мощ.

 

Цялата тази силовашка група, която ръководи – не става въпрос единствено за Путин, става въпрос за всички тези като Песков, като Лавров, като Шойгу, като Медведев. Тези хора явно смятат, че тези 17 милиона кв. км би трябвало да бъдат ръководени по метод, по който те си подсигуряват техните привилегии, техните права. Нека да кажем и още нещо. Вие споменахте за тази готовност. Моя теза е, че Русия, изключително при Путин, изключително в изискванията, в светлината на тази бих споделил силовашка формация, доста ясно се видя, че е разграничена на разнообразни цивилизационни часови пояси, цивилизационни часови пояси, счита той.

Тези хора, които могат, имат средства. Докато вие си представете – в случай че живеете в цивилизационната часова зона от ХVІІІ век, вие даже не знаете какво се случва и какво ви се показва, разбирате ли? Т.е. огромният проблем е, че ние възприемаме тази Русия като компактна страна и гледаме блестящите витрини на Москва, на Санкт Петербург и така нататък В Същото време голямата част от тази страна, това са хора, които живеят в други часови цивилизационни измерения. И в действителност те са пратени на полето, там да бъдат убити, в Украйна. Всъщност това е втората огромна покруса на Русия – че хората от тези краища, от тези далечни области, те на практика нямат избор. Защо? Защото армията е единственото прехранване, те нямат с какво друго да живеят. И това е в действителност естеството, генезисът на този режим. Което единствено по себе си какво демонстрира – че това е една хибридна страна, която не може да бъде ръководена с други принадлежности, с изключение на с насилието, показва анализаторът.

А част от насилието, това е лъжата, измамата през медиите, които ние просто всекидневно виждаме. Виждаме ги и тук, в нашите медии, тези съветски пропагандатори, които просто са реципиенти на измислиците на Дугин и естествено, подсолени с някакви национални такива детайли, които да бъдат поднесени по-приятно за съответната аудитория. Държава, която няма по какъв начин да продължи оттук нататък да живее по този метод. Аз съм надълбоко уверен, че рано или късно в Организация на обединените нации, в международната, универсалната организация ще настъпят, би трябвало да настъпят и ще настъпят някакви промени, изключително във връзка с правото на несъгласие. Вече се приказва, че може би ще има скорошно предложение да няма право на несъгласие, когато става въпрос за проблеми и за права на индивида, когато става въпрос за човешките взаимоотношения. Така че тази система не може да продължи. Ние видяхме през вчерашния ден – просто типичните нападки, типичните неистини и измами от Лавров.

 

Вижте, Лавров е един типичен измамник и тук просто заставам зад думите си. Припомням на българската аудитория какво сподели той 2016 година – че Македония ще бъде разграничена сред България и Албания. Това сподели – направете една информация с интернет и ще видите каква е неговата оценка за обстановката към Македония. Ето това го сподели без да му мигне окото. На подобен човек, който даже във връзка с районна рецесия, каквато е тук до нас, и ние сме страна – това просто няма по какъв начин да бъде изявление на върховен общественик. Така че какво приказва Лавров – ние всеки ден, хората, които се интересуват, наблюдават обстановката, се слагат в тестването да слушат бих споделил лъжите, измамите, клишетата на цялата тази формация, която обслужва ползите на Кремъл. Нека отново да кажа – те се борят за своите привилегии, те се борят за своето привилегировано обществено състояние. Затова и те не сортират никакви средства, споделя още Чуков.

Тези региони, в които ще бъдат извършени референдумите, огромна част от тях нямат нито медикаменти, нито храна, нито имат постоянно ток, нито вода. Съотношението сред заплатите да речем в една Херсонска разграничена област, в едната, съветската, са някъде към три до четири пъти по-ниски заплатите от тази, която е в украинската част. Така че няма какво да приказваме за легитимност, за правомерност и така нататък Това са референдуми, които се вършат под щика на съветските автомати. Просто нещата са реторични. Но това отново няма да помогне, защото за света тези четири области са част от Украйна и те ще останат постоянно част от Украйна. Това не е Русия това, което се пробва да показват някои проруски коментатори – че надали не това към този момент е Русия. Не, това не е Русия. Ние видяхме с Крим какво се получи – в анексираната 2014 година се изсипаха украинските ракети. Така че нещата ще не престават до края, декларира анализаторът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР