Нникой преди премиера Бойко Борисов и ПП ГЕРБ не е

...
Нникой преди премиера Бойко Борисов и ПП ГЕРБ не е
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Никой преди Борисов и ГЕРБ не е положил камък за АМ „Хемус“

Нникой преди премиера Бойко Борисов и Политическа партия ГЕРБ не е поставил камък върху камък за построяването на Автомагистрала „ Хемус “! Това написа във фейсук депутатът и ръководител на правната комисия Анна Александрова. Провокирана от рецензиите на опозицията, тя припомня, че единствено ръководещите са обезпечили финансирането за аутобана.

„ Затова опитите за оклеветяване и критикуване на плана и хората, които са движещата мощ за реализацията му, имат за цел да отклонят вниманието на обществото ни от обстоятелството, че когато те са били на власт, не са създали нищо за нейното създаване!”, отбелязва Александрова.

И акцентира: Правителството на Бойко Борисов и всички в Политическа партия ГЕРБ постоянно ще браним този план, тъй като има жизненоважно значение за хората и страната ни!

„ С тази обява изричам своето откровено почитание и почит към хора като министър Петя Аврамова, Николай Нанков и всички специалисти в Министерство на регионалното развитие, които направиха допустимо Автомагистрала "Хемус " да има явен небосвод за довеждане докрай!

Политическият популизъм минава и отпътува, направеното за хората остава... “, написа още Александрова.

Напоследък постоянно приказвам за автомагистрала “Хемус ” и си давам сметка за това... Но ще го направя още веднъж, тъй като никой...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР