НЛО е кацнало преди дни в пресъхналия язовир "Студена". Това

...
НЛО е кацнало преди дни в пресъхналия язовир "Студена". Това
Коментари Харесай

НЛО каца в язовир Студена

НЛО е кацнало преди дни в пресъхналия язовир "Студена ". Това описват със боязън в гласа поданици на пернишкото село Кладница и се кръстят по три пъти поради непознатата инвазия, написа в. "България през днешния ден ".

Десетки очевидци описват, че извънземните са се появили като светложълта светлина, а главният им транспортен съд е бил охраняван от самолети, които са кръжали към него. Ситуацията се повторила няколко пъти и по този начин била забелязана от огромен брой локални поданици. Кладничани не се наемат да кажат дали безводието в района е привлякло НЛО-то, само че нямат мемоари, когато язовирът е бил цялостен, да са ставали очевидци на сходни паранормални феномени.

Според различен човек нашествениците се появявали и денем, само че не били тъкмо извънземни, а други страховити същества.

Огромно НЛО навлезе в орбитата на Земята

"Не се учудвайте - на края на времената сме и злите сили се готвят за последната си грандиозна машинация. Така наречените "извънземни " в действителност са демоните на Луцифер, които се показват за инопланетяни. Явно упражняват, прегрупират и стягат редиците си за последното сатанинско дело... Преди няколко седмици сутринта сред 8 и 9 ч. се разнесе чудноват тътнеж - като че ли някакъв реактивен аероплан се готви да излети - включих телефона на запис, странният тон продължи към минута... Но още по-необикновеното беше, че когато пуснах на прослушване записа - оглушителния тътнеж го нямаше - чуваха се единствено врабчета, а тяхното чикчирикане беше заглушено от изумителния плач на "реактивния мотор " и при самото записване отсъстваха... ", споделя Павел Михайлов.

Хора го отвръщат, че грохотът евентуално може да идва от близката кариера за извличане на трошляк, само че получават точно пояснение.

"Грохотът няма нищо общо с каменоломни машини или активност, обвързвана с сходни. Достатъчно витален опит имам и мога да разграничавам този звук с неестествения, който чух - за 20 и недостатък години единствено два пъти бях очевидец на необяснимия "реактивен " звук ", споделя Михайлов.

Местните поданици се надяват един път вечно да свърши водната рецесия и по този начин евентуално няма да има нетипични феномени. А вечер инстинктивно поглеждат към небето, с цел да видят дали светложълтата светлина няма още веднъж да озари домовете им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР