НКП на Левски изрази недоволството си от късния начален час

...
НКП на Левски изрази недоволството си от късния начален час
Коментари Харесай

НКП на Левски: Това е издевателство

НКП на Левски изрази недоволството си от късния начален час на мача от първия пролетен кръг против Черно море. “Сините ” ще домакинстват на варненци във Велико Търново, защото изтърпяват наказване, а срещата е в събота (11 февруари) от 17:30 часа.

“Господа ръководители на българския футбол.

Към 10.30ч.на 09.02.2023 година са продадени 1846 билета за футболната среща Левски-Черно море. Ще ви напомним, че са закупени и близо 6000 сезонни карти от последователите на Левски. Колко от притежателите им ще дойдат на мача, може да се гадае. Дали феновете на останалите мачовете от двете професионални групи сумарно ще бъдат повече от тези на ст. " Ивайло ", ще разберем в края на кръга.

Господа, в наредбата тъкмо са упоменати наказванията за съответните прегрешения. Но на никое място в наредбата няма наказване безчинство, тъй като единствено по този начин може да се дефинира планувания от вашите подчинени начален час на мача. Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона - фенове, футболисти, служебни лица. И риск за живота и здравето на хилядите пътуващи в късните часове на нощта. Господа, вземете решение в интерес на футбола! ”, пишат почитателите на Левски.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР