Нийл Шен, най-известният технологичен инвеститор в Китай, придоби постоянно пребиваване

...
Нийл Шен, най-известният технологичен инвеститор в Китай, придоби постоянно пребиваване
Коментари Харесай

Нийл Шен взе постоянно пребиваване в Сингапур, докато напрежението между САЩ и Китай се повиши

Нийл Шен, най-известният софтуерен вложител в Китай, закупи непрекъснато престояване в Сингапур, защото напрежението сред Вашингтон и Пекин се увеличи, съгласно двама души, осведомени с въпроса.

Милиардерът, създател на Sequoia China, прочут с ранните вложения в Alibaba, ByteDance и Shein, кандидатства и получи статут преди пандемията Covid-19. Един от хората, близки до Шен, цитира „ персонални аргументи “ за решението.

Фирмата на Шен, която предходната година се преименува на HongShan, след това се разшири в Сингапур, отваряйки офис във финансовия център, откакто се отдели от Съединени американски щати основана Sequoia предишния юни.

HongShan също насърчи някои от основаните в Китай компании от портфолиото си с световни упоритости да се разширят и основат предприятия в Сингапур след пандемията, споделиха трима души, осведомени със обстановката.

„ Решението за разкриване на офис в Сингапур беше взето по бизнес аргументи и не беше обвързвано с персонални въпроси на никой от нашите ръководители “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР