Нивото на шума в дискотеката в Слънчев бряг, където вчера

...
Нивото на шума в дискотеката в Слънчев бряг, където вчера
Коментари Харесай

Диджей Станчо: Силата на звука в заведението се определя от апаратурата, не от мен

Нивото на шума в дискотеката в Слънчев бряг, където през вчерашния ден бе задържан диджей Станчо, се дефинира от самото заведение и неговата инсталация, не от диджея. Това обасни деджей Станчо пред Нова тв, недоумявайки към момента за какво е бил задържан. 

Той съобщи, че мястото, където би си потърсил правата, които спред него са нарушени след вчерашния му арест, е Международния съд по правата на индивида и добави, че не може обаче за си показа да съди страната, в която е изаснал. 

" Аз съм на 46 години, имам си мой национализъм за себе си, който очевидно е друг от този на господин Валери Симеонов ", сподели диджеят. 

" Дойдох обикновено да си свърша работата, към 1 без 15 часа нахлуха служителите на реда. В началото не разбрах какво се случва, само че след това разбрах за какво са толкоз нападателни, с тях беше техният началник и зам. министър председател Валери Симеонов. Заведението беше цялостно с чужденци, учудих се, когато четирима служители на реда се качиха на пулта при мен. Те викаха: Изключвай всичко на момента, на секундата. Попитаха и на кой е преносимия компютър ", описа задържаният.

По думите на диджей Станчо, когато декларирал че е ноговият лечен компютър, служителите на реда дали отговор, че ще го изземат. Тогава диджеят декларирал, че не може да разреши да изземат преносимия компютър му без съответните документи. 

" Тогава ще ти пишем акт за възпрепятстване на акцията ", споделили му служителите на реда и допълнили, че ще би трябвало и да го задържат. 

" Цял живот се пробвам в тая страна да заживеем по евростадарти, знам, че като не ти показват документи, не може никой да ти лишават персонална движимост ", съобщи Станчо. 

" Провалиха ми всички участия без да ми обяснят за какво ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР