Нивото на доверие на руснаците в руския президент Владимир Путин

...
Нивото на доверие на руснаците в руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Доверието спада, но все пак е високо: 80% от руснаците застават зад Путин

Нивото на доверие на руснаците в съветския президент Владимир Путин e 80%. Това демонстрират данните от социологическо изследване, извършено в интервала 22-28 май. То е проведено от Всеруския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ), оповестява ТАСС.

На въпроса за доверието в Путин 80% от участниците в изследването дават отговор позитивно. Нивото на утвърждение на активността на президента е намаляло с 0,2 процентни пункта и е 76,3% “, демонстрира изследването.

В анкетата са взели участие 1.6 милиона руснаци.

Дейността на съветското държавно управление се утвърждава от 49,9% от интервюираните. Работата на министър-председателя Михаил Мишустин се утвърждава от 52,9% от интервюираните, 62,3% от интервюираните са заявили доверието си в Мишустин.

Анкетираните показаха отношението си и към шефовете на парламентарно показаните партии. 36,9% се доверяват на ръководителя на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов. 33,4% е поддръжката за водача на Справедлива Русия За истината Сергей Миронов. Лидерът на ЛДПР Леонид Слуцки има 18,8% утвърждение, а ръководителят на партия „ Нови хора “ Алексей Нечаев пък получава поддръжка от 9,6%

Етикети: Владимир ПутинДовериеРусия
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР