Нивото на доверие на руснаците към техния президент Владимир Путин

...
Нивото на доверие на руснаците към техния президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Нивото на доверие на руснаците към Путин със спад от 0,2% през последната седмица

Нивото на доверие на руснаците към техния президент Владимир Путин през последната седмица бележи спад с 0,2 процентни пункта до 77,9 %. Това излиза наяве от социологическо изследване, извършено от Общоруския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ), предават съветски медии.

В отговор на въпрос за доверието им към Путин позитивно са дали отговор 77,9 респонденти (с 0,2 процентни пункта по-малко по отношение на предходната седмица), а равнището на утвърждение на активността на президента е 74,3 % (също спад с 0,2 процентни пункта), се показва в допитването.

Дейността на държавното управление на Русия се утвърждава от 49,1 % от интервюираните (с 1,1 процентни пункта повече по отношение на предходната седмица), а работата на премиера Михаил Мишустин - от 52,7 % от запитаните (също растеж с 1,1 процентни пункта). Доверие към Мишустин са изразили 61,5 % (ръст с 0,3 процентни пункта).

Нивото на поддръжка за ръководещата партия " Единна Русия " е 37,7 % (спад с 0,5 процентни пункта по отношение на предходната седмица).

Проучването е извършено от 28 ноември до 4 декември измежду 1600 пълнолетни жители.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР