Ница и Нант излизат един срещу друг в Париж във

...
Ница и Нант излизат един срещу друг в Париж във
Коментари Харесай

Ница и Нант влизат в битка за трофея за Купата на Франция

Ница и Нант излизат един против различен в Париж във финала на шампионата за Купата на Франция довечера. Двубоят ще започва в 22:00 часа и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 2.

В шампионата двата отбора са на близки позиции. Ница е на петата позиция с актив от 60 точки, до момента в който Нант е девети с девет по-малко. На полуфиналите в шампионата Ница имаше лесната задача да се изправи против сензацията в шампионата Версай, побеждавайки с 2:0, до момента в който Нант в профил Монако след осъществяване на дузпи.

Tреньорът на Ница Кристоф Галтие съобщи, че отборът му не би трябвало за усеща напрежение. Воденият от Галтие тим не е печелил трофея от 25 години, като за последно ликува с Купата във Франция през 1997-а.

„ Ница не е имал доста благоприятни условия да завоюва трофей или за взе участие във финала на надпреварата. Чувството е особено, само че няма напрежение “, разяснява Галтие.

„ Очаквам играчите ми също да не изпитват напрежение. Трябва да се насладят на удоволствието да играят в сходен мач, да се вложат изцяло и да създадат всички в клуба и последователите му горди “, сподели още треньорът на Ница. Тимът сега заема пето място във краткотрайното класиране във френската Лига 1 и към момента има късмет да доближи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР