Джейсън Келс се обръща към спекулациите за срещи на Травис Келс и Тейлър Суифт

...
Нито Травис Келс, нито Тейлър Суифт казват нещо за бърборенето,
Коментари Харесай

Нито Травис Келс, нито Тейлър Суифт казват нещо за бърборенето, с което двамата може да се срещат, но това не пречи на хората да питат.

След мача на НФЛ в четвъртък вечерта между Филаделфия Ийгълс и Минесота Викингс, Джейсън Келс беше попитан по време на интервю относно спекулациите, че брат му има романтична връзка с поп звездата.

„Видях тези слухове, не мога да коментирам“, каза Джейсън Келс.

Имаше смисъл да попитам, тъй като центърът на Eagles имаше пръст във всичко.

Травис Келс, който играе за Канзас Сити Чийфс, наскоро сподели в своя подкаст, „Нови висини с Джейсън и Травис Келс“, че се е опитал да плъзне цифрите си на суперзвездата певица по време на един от нейните концерти „Eras Tour“.

„Бях разочарован, че тя не говори преди или след концертите си, защото трябва да пази гласа си за 44-те песни, които пее“, каза той на брат си, след като Джейсън спомена, че знае, че Травис е отишъл да гледа шоуто и го попита за то. „И така, бях малко наранен, че не успях да й дам една от гривните, които направих за нея.“

Когато неговият Джейсън Келс попита брат си дали има предвид номера на фланелката си или телефонния си номер, Травис Келс иронизира: „Знаеш кой“.

В четвъртък вечер Джейсън Келс не разля чай.

„Още от „Catching Kelce“ всички са увлечени от любовния живот на Травис“, каза Джейсън. „Наистина не знам какво става там. Знам, че Трав се забавлява.

„Catching Kelce“ беше E от 2016 г.! поредица за запознанства за група жени, които се надпреварват да имат връзка с Травис Келс.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР