Нито сделката, нито Корнелия Нинова са проверявани досега за приватизацията

...
Нито сделката, нито Корнелия Нинова са проверявани досега за приватизацията
Коментари Харесай

Острието на ГЕРБ Деси Атанасова хвърли нова светлина около сделката за приватизацията на "Техноимпекс"

Нито договорката, нито Корнелия Нинова са проверявани до момента за приватизацията на „ Техноимпекс ”. Днес Сотир Цацаров го удостовери пред правната комисия ”, съобщи Десислава Атанасова в ефира на bTV. Според нея Корнелия Нинова или е била подставено лице на външнотърговски сдружения, които са я упълномощили да взима решения, или това е „ следващият образец за разбойническа приватизация”.

„ Дори от конференцията на Нинова излиза наяве, че тя не е проверявана. Показала е някакви писма от Министерство на вътрешните работи, че през 1998 година има формирана прокурорска инспекция, само че Нинова е сключила контракт за „ Техноимпекс” през 1999 г.”, разясни Атанасова.
Тя добави, че всеки може да види с какви пари е разполагало сдружението.

„ Как по този начин е подписан контракт, с който Нинова се задължава да заплати 700 хиляди $, по-късно е анексиран неведнъж. Накрая Нинова, като акционер с най-вече на брой акции – към 42% - ги заплаща посредством обезщетителни бонове. Това е плячкосване на всички държавни сдружения по еднакъв начин”, безапелационна е Атанасова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР