Нито като министър, нито сега съм получавал информация, че баща

...
Нито като министър, нито сега съм получавал информация, че баща
Коментари Харесай

Рашков: Не съм получавал информация, че Марин и Стефан Димитрови се занимават с престъпна дейност

Нито като министър, нито в този момент съм получавал информация, че татко и наследник Димитрови се занимават с незаконна активност, разяснява пред медиите Бойко Рашков, депутат от ПП-ДБ и някогашен министър на вътрешните работи.

" Минали са три години от този момент, нито тогава, нито в този момент аз не съм получавал информация, че татко и наследник Димитрови да се занимават с каквато и да е незаконна активност ", сподели Рашков в отговор на въпрос във връзка с персоналните му връзки със Стефан и Марин Димитрови и дали като министър той е знаел за тяхна възможна незаконна активност.

Рашков изясни, че поводът за познанството му с Марин Димитров е сигнал, който той е направил при него като министър, обвързван " с едно остаряло дело против Мирослав Найденов като министър на земеделието в кабинета на Борисов, където е разследван случай за рушвет от 200 хиляди лева, по който главен очевидец се явява някогашният ръководител на фонд " Земеделие " Светослав Симеонов ". Бойко Рашков сподели и оригинала на сигнала с автограф на Марин Димитров.

" Аз не го познавам по различен мотив и в никакъв случай сред нас не е воден диалог и аз не съм проявявал интерес, защото не сме били толкоз близки, с цел да се интересувам с какво се занимава, с кого живее, къде живее и така нататък ", сподели Рашков. Той добави, че няма визия по какъв начин са се срещнали основният секретар Живко Коцев и Димитрови.

Марин и Стефан Димитрови, както и шефът на организация " Митници " Петя Банкова, са арестувани и упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група. Банкова и Стефан Димитров бяха арестувани от съда за непрекъснато в ареста, до момента в който бащата на Стефан Димитров - Марин Димитров, бе откаран в лечебно заведение и разглеждането на мярката му за неотклонение бе отсрочено.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР