Нито имаме 4 милиарда, дадени за една година, нито ще

...
Нито имаме 4 милиарда, дадени за една година, нито ще
Коментари Харесай

Какъв ще е бюджетът на страната ни за пътно поддържане

" Нито имаме 4 милиарда, дадени за една година, нито ще бъдат разплащане за една година, нито сме ги разплащали. Единственото правилно е, че с 4 милиарда лв. за три години е планувано пътното поддържане, не става дума и за съществени поправки. “ Това сподели някогашният районен министър Иван Шишков пред bTV след изказванията, че парите са разпределени от служебната власт в последните дни, на пътноподдържащи компании.

Той добави, че чака последователност от новия районен министър и че го познава от работата му в предния парламент.

" Направихме състезания за настояща поддръжка за идващите 3 години, в случай че пожелаят могат да сключат контракти за поддръжка на пътищата с други и да създадат нови състезания “, добави той.

Шишков съобщи и че направените спомагателни инспекции със скенер и по предписание на прокуратурата са удостоверили всички изказвания за липса на част от материала в пътни прави.

 

" Потвърди се, че на Северната скоростната дъга и на Автомагистрала " Хемус “ има липса на асфалт. Направихме скенер. Той потвърдя, че на Северната скоростна дъга асфалтът е 12-15 см, вместо 20 см. На Северната дъга циментовата стабилизация поставка е сред 15 и 0 см при 20 см по норматив. Проверката на прокуратурата на " Хемус ", в сектора от София до Яна, удостовери на всички места от всички взети проби, които са правени през 200 м, че вместо 28 см дебелината на асфалта е сред 22 и 25-26 см. На Западната дъга липсват по 4-5 см “, разясни някогашният министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР