Нито едно приложение не може да се мери с ChatGPT

...
Коментари Харесай

ChatGPT стана най-бързо развиващата се услуга в историята


Нито едно приложение не може да се мери с ChatGPT в скоростта на разпространяване
(снимка: CC0 Public Domain)

Изкуственият разсъдък ChatGPT, основан от компанията Open AI, бързо набира известност по целия свят. И зчисленията на UBS сочат, че броят на потребителите на чатбота е достигнал 100 милиона през януари тази година – единствено два месеца откакто AI услугата стана всеобща.

Съгласно наличните данни, ChatGPT е най-бързо разрастващата се потребителска услуга в историята. Чатботът имаше към 13 милиона неповторими консуматори дневно през януари тази година, което е над два пъти повече в сравнение с през декември, съгласно анализаторската компания Similar Web.
още по темата
„ За 20 години наблюдаване на интернет пространството не можем да си спомним по-бърз напредък на потребителско интернет приложение ”, споделя в изказване компанията UBS, на която се базира Ройтерс.

Разработчикът Open AI, който се поддържа интензивно от Microsoft, пусна ChatGPT в края на ноември предходната година. Оттогава изминаха малко повече от два месеца и потребителската база на услугата към този момент доближи 100 милиона души.

За съпоставяне, на приложението за къси видеа TikTok бяха нужни към девет месеца след световния му старт, с цел да реализира това, а Instagram притегли 100 милиона консуматори за към 2 години.

В момента потребителите могат да взаимодействат с ChatGPT гратис, само че разработчиците са пуснали и заплатен абонамент за $20 на месец. Премиум потребителите на услугата могат да употребяват AI чатбота даже в интервали на огромно натоварване и също така са първите, които получават достъп до нови функционалности.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР