Нито една версия не е изключена, МВР работи по всички

...
Нито една версия не е изключена, МВР работи по всички
Коментари Харесай

МВР не изключва нито една версия да убийството на Виктория Маринова

Нито една версия не е изключена, Министерство на вътрешните работи работи по всички версии за убийството на убитата в Русе журналистка Виктория Маринова. Това заяви пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Припомняме, че тялото на водещата от русенска телевизия Виктория Маринова беше намерено в парк в града в събота следобяд. Всички открити движимости са изпратени в Института по криминалистика. Чакат се резултати дали по тях има оставени непознати отпечатъци.

 „ Има екипи от Института по логика на психиката, които работят по линия на престъпната логика на психиката. Естествено те са участвали на всички дейности досега с оглед да добият задоволително информация и да създадат психопрофил на лицето. Работим по версия както за инцидентно събитие, осъществено от лице, което е с душевен отклонения и мощно изразен сексуален нагон, само че не изключваме и версия за планувано деяние също от такова лице или от някакъв персонален претекст. Нито една версия не подценяваме, работим по всички “, разяснява Маринов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР