Нито една страна вече не може еднолично да диктува на

...
Нито една страна вече не може еднолично да диктува на
Коментари Харесай

Лавров: Никой не диктува еднолично правилата на играта

Нито една страна към този момент не може еднолично да диктува на интернационалната общественост разпоредбите на играта. Това съобщи министърът на външните работи Сергей Лавров в изявление пред „ Първи канал “, предава организация ТАСС, представена от " Фокус ".

По неговите думи, страните, които се пробват едностранно да диктуват разпоредбите на играта, дефинитивно са изгубили тази опция, сблъсквайки се с противодействието на самостоятелните участници в интернационалния живот. „ Това няма да се случи, тъй като към този момент е невероятно: опълчват им се тези, които имат опцията да отстояват своите права на присъединяване в определянето на международния дневен ред “, акцентира Лавров.

Той уточни, че Русия също играе ролята на подобен балансиращ фактор. „ Ако кажем, че Русия желае „ да не разрешава на другите да формулират разпоредбите на играта сами “, тогава да, тя не желае разпоредбите на играта да се образуват от един или двама (играчи). Ако такова изказване се изрази към нас, тогава, имам вяра, това е висока оценка на външната ни политика “, сподели министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР