Нито една от институциите не е подозирала какво се случва

...
Нито една от институциите не е подозирала какво се случва
Коментари Харесай

Кметът на Свищов съобщи какво чака семейството от Къщата на ужасите, още днес влизат в дома им...

Нито една от институциите не е подозирала какво се случва в Къщата на ужасите в Свищов, където се твърди, че майка е страна две сестри и ги е връзвала, оповестява Българска национална телевизия.

Майка им Пепа още през вчерашния ден съобщи, че двете ѝ дъщери нямат психологични проблеми. Единствено едната е имала проблеми със съня преди време и тогава е ходила на психиатър. Тя отхвърля да ги е държала под ключ.

„ Няма такова нещо. Ходят на черква, вървят за вестници. Аз на село виждам двора и те ми оказват помощ, тъй като не могат да си намерят работа. Аз бях на квартира при една старица, тук никой не е живял. Сега пристигнах да пребивавам.. аз теглих заем и си изгубих жилището. А пък тук би трябвало ремонт, с цел да може да се живее “, сподели тогава майката.

Кметът на Свищов Тенчо Тенчев изясни какви ограничения ще вземе, с цел да може фамилията да живее по добре.

Вчера картината която видяхме бе стаята, в която живеят 3-те дами - извънредно мизерни условия. Чаршафи, които не са прани от години. Без топла вода. Едната щерка беше във очевидно несъответстващо положение, другата говореше повече от естественото. Явно има някакъв психологичен проблем. Няма данни да са връзвани, да са насилвани. Те се наскърбяват от всичко това, което се случи. Трябва да се намесим, тъй като в това положение, в което се намират, няма да изкарат дълго “, разяснява той и добави, че още през днешния ден ще влезнат майстори.

„ Ще се постави печка, на която да готвят, ще запушат каналите, ще оправят електричеството, осветлението беше с една преносима лампа. Ще помогнем и с финансова помощ на фамилията. Актуализирахме адресните регистраци “, уточни още градоначалникът.

Той посочи, че фамилията отхвърля да бъде настанено в обществен дом.

„ Тази заран имаше експанзия от страна на майката, че по-късно медийно отразяване сме им унищожили живота “, уточни още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР