Нито една Коледа не може да мине и без коледни

...
Нито една Коледа не може да мине и без коледни
Коментари Харесай

5 коледни филма, които си заслужава да гледате

Нито една Коледа не може да мине и без коледни филми. Класиките „ Сам у дома “, „ Полярен експрес “ и „ Наистина обич “ най-вероятно към този момент са в листата ви, само че имв и доста други коледни филми, които си заслужават да бъдат гледани.

Предлагаме ви няколко:

" Умирай мъчно " – Ако още не сте се сетили за този филм е време да го гледате. Класически екшън от 1988 година с Брус Уилис. Сюжетът на кино лентата се развива на Бъдни вечер.
 Gulliver/Getty Images
" Камъкът на раздора " - Филмът излиза по кината в Съединени американски щати на 16 декември 2005 година Сред зведния актьорски състав е и Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на притеснителна консервативна жена, на която й се постанова да придружи приятеля си на среща с роднините му. Те обаче одобряват много хладно и резервирано героинята. Изненадващи посетители обаче прекатурват сюжета на кино лентата.
 Сара Джесика Паркър в Monse на Met Gala през 2016 година Gulliver/Getty Images-->
" Фред Клаус " – Забавна и трогателна история за Фред Клаус, който е брат на Дядо Коледа и цялостна негова диаметралност.
 ThinkStock/Getty Images
" Ще си бъда вкъщи за Коледа " – Сладка празнична комедия за тинейджър, който дни преди Коледа се озовава посред пустинята, облечен в костюм на Дядо Коледа.
 ThinkStock/Getty Images
" Баща в остатък 2 " – продължение на международния шлагер от 2015 година, татко и пастрок се съюзяват с цел да основат съвършената Коледа за децата си. Празниците обаче се трансформират в цялостен безпорядък. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР