Нито една институция, нито един регулаторен орган в момента в

...
Нито една институция, нито един регулаторен орган в момента в
Коментари Харесай

Каримански: Нито един регулаторен орган у нас не работи нормално


Нито една институция, нито един регулаторен орган сега в България не работи обикновено. Затова и страната ни наподобява много неуместно на Запад.

Коалицията бе основана от него и Ива Митева. В нея влизат „ Зелените “, „ Сбор “, Социалдемократическата партия и Движение на непартийните претенденти.

„ Сякаш политическата агитация и политическите боричкания са повече, в сравнение с самите задълбочени разбори по отношение на геополитиката на България. Неименуемо ние (б.р. коалиция „ Заедно “) удостоверяваме нашата геополитическа ориентировка към евроатлантизма. От коалиция „ Заедно “ сме за сдържан и кротичък евроатлантизъм “, сподели Каримански.

Раздялата с „ ИТН “

„ Свърших си експертната работа там и считам, че всичко, което имахме да споделяме за Има Такъв Народ, аз и госпожа Митева сме го казвали. След като свършихме експертната работа, не можехме да влияем повече върху политическите решение, които се взимаха в Има Такъв Народ “, съобщи Любомир Каримански.

„ Тогава, когато не можем да влияем по никакъв метод на политическите решения, тъй като бяхме единствено в качеството си на специалисти по време на предходните Народни събрания към Има Такъв Народ, това е нещото, което може би надви над това да тръгнем по друг път “, добави той.

Рецептата за справяне с инфлацията

„ Първо, би трябвало да се оправим с така наречен високи търговски надценки (т.нар. спекула). Има две направления – едната е в посока изпълнителната власт, другата в посока на Народното събрание. В Народното събрание би трябвало да създадем промени в Закона за отбрана на потребителите “, съобщи водачът на коалиция „ Заедно “.

Той добави, че би трябвало да се върне контролът от страна на регулаторните органи във функционалностите им, с цел да може потребителите да са предпазени.

bTV дава опция на претендентите, които съгласно последните социологически изследвания влизат или са покрай прага за влизане в следващоTо 49-то Народно заседание. По правилник всеки от тях, ще има равно време с другия, в което да отговорят на значимите, съгласно нас въпроси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР