Нито една фолк звезда няма да е в журито Дара

...
Нито една фолк звезда няма да е в журито Дара
Коментари Харесай

Гонят чалгаджийките от Гласът на България

Нито една фолк звезда няма да е в журито

Дара и един от най-уважаваните и дейни музиканти у нас - Иван Лечев, остават в треньорския състав в идния нов сезон на „ Гласът на България “.

Двамата, дружно с поп дивата Мария Илиева и топ изпълнителят Миро, ще оформят класния звезден състав на треньорите в десетия сезон на обичаното музикално шоу. Изключителни експерти с голям опит и музикални идоли за не едно потомство българи, те ще заемат влиятелните треньорски кресла в най-бляскавото издание на „ Гласът на България “ до момента.

Отсега е ясно, че конкуренцията сред треньорите ще e огромна. Още на прага на новия сезон, Мария Илиева съобщи големия си хъс за победа, уверена в нея след голямата поддръжка от почитателите на шоуто, която получи още с оповестяването й за треньор.

Харизматичният Миро, също се радва на мощна поддръжка от почитатели и представителите на другите музикални стилове.През годините той самоуверено опитва с хитови дуети в разнообразни жанрове и също дава сериозна поръчка да грабне треньорската корона.

Юбилейният сезон на “Гласът на България ” дава обещание още повече изненади, мощни страсти и непредвидени обрати в хода на шоуто. Надпреварата ще е епична, само че спечелилият ще бъде единствено един. Кой ще грабне премията от 50 000 лева и купата „ глас на България “ за 2023 година феновете ще проследят тази есен по bTV. Водещ на шоуто ще бъде синеокият чаровник Иван Тишев, а фотосите на новия сезон занапред предстоят. Досега в журито бе Галена, преди нея няколко години на горещия стол седеше Камелия, само че през днешния ден фолкаджийка във формата за първи път няма.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР