Нито един вот на недоверие към правителството не е успял,

...
Нито един вот на недоверие към правителството не е успял,
Коментари Харесай

Никола Минчев призова опозицията да преосмисли вота на недоверие

Нито един избор на съмнение към държавното управление не е съумял, само че по предиварителни данни, през днешния ден може да има пробив по този въпрос, това сподели някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев.

Той прикани опозицията да намерения за ситуацията, в която се преглежда сегашния избор на съмнение.  „ Да помислим какво можем да реализираме с политическата неустойчивост, в случай че е сполучлив ”, обърна се към политическите сили в пленарната зала депутатът от Политическа партия при откриването на дебатите по вота на съмнение към кабинета " Петков ". Той е за неуспеха във финансово–икономическата политика и е импортиран от ПГ на ГЕРБ-СДС, представен от Българска телеграфна агенция.

Дали ще бъде потребно за страната да я хвърлим в следващи предварителни парламентарни избори със подозрителен капацитет да произведат ясно болшинство, попита Минчев. И продължи - ще бъде ли отговорно да оставим страната без работещ парламент, когато би трябвало да бъдат признати закони по отношение на Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР