Нито един от тримата арестувани в Англия българи не е

...
Нито един от тримата арестувани в Англия българи не е
Коментари Харесай

„Възраждане“ отрекоха тримата арестувани в Англия българи да са техни членове

„ Нито един от тримата задържани в Англия българи не е член на „ Възраждане “ и не е взел участие в организацията на изборния развой като представител на „ Възраждане “, оповестиха от партията.

Изданието цитира източници от София

„ Те обаче са българи, които до доказване на виновността им са почтени. Големият въпрос във връзка с този случай е - за какво никой с изключение на „ Възраждане “ не сложи въпроса за това, че са нарушени гражданските права на българи от друга страна? Защо още Министерство на външните работи не е привикало британския дипломат? За следващ път ли ставаме очевидци на лъжлива разработка на Централно разузнавателно управление на САЩ за лъжлива „ българска диря “, която както авансово допуснах, евентуално ще бъдат направени опити да бъде обвързвана с „ Възраждане “? Лошото е, че за разлика от предходната „ българска диря “, когато България застана зад незаслужено обвинявания Сергей Антонов, в този момент българското държавно управление по никакъв метод не брани нашите сънародници “, се споделя още в позицията на партията.

По думите му е обществена загадка, че Алексей Петров е бил обвързван с ПП-ДБ

„ На собствен ред ще попитаме - през вчерашния ден беше убита знакова фигура на прехода, доближена до ПП-ДБ, за какво към момента Кирил Петков не е арестуван за разпит? Призоваваме медиите да обръщат внимание на значимите въпроси и да не популяризират непроверени клюки “, съобщи водачът на партията Костадин Костадинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР