Нито един от служебните министри не е получавал предложения за

...
Нито един от служебните министри не е получавал предложения за
Коментари Харесай

Рашков не знае дали ще е министър във втория кабинет

Нито един от служебните министри не е получавал оферти за присъединяване в новия кабинет на президента Румен Радев . Това разгласи служебният вътрешен министър Бойко Рашков пред публицисти, откакто взе присъединяване в формалния празник на пожарната.

Бойко Рашков посочи, че към момента няма отправено предложение към него за оставане в новия длъжностен кабинет на президента. По думите каквото реши президентът, това ще бъде . Това е въпрос, който би трябвало да се реши от президента, а всяко друго авансово говорене би било неточно, посочи Рашков.
 Румен Радев мълчи за състава на новия длъжностен кабинет
Румен Радев мълчи за състава на новия длъжностен кабинет

Със състава ще се срещнем на 16 септември

Запитан дали би взел участие в, Рашков съобщи, че и такова предложение към този момент няма . Някои има цел да сложи моето името измежду имената на сътрудниците Петков и Василев, сподели Рашков. Той няма информация въобще да се прави подобен политически план .

Запитан дали Министерство на вътрешните работи ще бъде интензивно в предотвратяването на пазаруването на гласове на идните избори, Рашков увери, че без значение дали той ще бъде министър или различен, ще се положат нужните старания . Министерство на вътрешните работи ще бъдат много дейни, тъй като, както знаете, тези, които купуват гласове са много дейни, само че и са изобретателни, разяснява Рашков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР