Нито един от футболистите на Черно море, които са били

...
Нито един от футболистите на Черно море, които са били
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Играчите на Черно море издържали...

Нито един от футболистите на Черно море, които са били подложени от шефовете си на детектор на лъжата, не се е проваил. Това демонстрират заключенията на калиграфа, които самите играчи са изпратили до Спортал. Както е известно шестима съществени състезатели на варненския отбор бяха извадени от групата за мача с Лудогорец, който моряците изгубиха, а с успеха си с 4:1 делиорманци завоюваха шампионската купа. От документите излиза наяве, че и шестимата - Иван Дюлгеров, Георги Илиев, Петър Витанов, Георги Китанов, Виктор Генев и Пламен Димов, са дали негативни отговори дали са играли симулативно при загубата от ЦСКА и по този метод са издържали теста.
Преди да бъдат показани резултатите добре ситуирани към разградчани медии разтръбиха даже, че ЦСКА ще бъде изваден от професионалния футбол, поради " опит да купи мача ".
След като към този момент излязоха нескрито тези резултати, на дневен ред изниква въпросът кой и за какво забрани на шестимата съществени футболисти да не играят в мача, който короняса Лудогорец за осми път.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР