Нито един лев от парите на софиянци не е платен

...
Нито един лев от парите на софиянци не е платен
Коментари Харесай

Георгиев за жълтите павета: Нито лев не е платен за този калпав ремонт


„ Нито един лев от парите на софиянци не е заплатен за този долнокачествен ремонт и няма да бъде заплатен. Половината дължима сума кметът им я наложи като санкция “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) във връзка пренареждането на жълтите павета пред Народното събрание.

Реконструкцията беше осъществена през летните месеци, само че в този момент ще се наложи ремонт на ремонта. В изявление за предаването „ Лице в лице “ през вчерашния ден служебният районен министър сподели, че.

„ Много съм сюрпризиран от това изказване, изключително от представител на държавна институция. Колегата знае доста добре, че, както и той разпорежда на строителни компании, в действителност те носят отговорност за това. Фирмата не се оправя добре “, разяснява Георгиев.

Председателят на СОС посочи, че при започване на седмицата е имало среща сред кмета на София Йорданка Фандъкова и министър Шишков и е конкретизирано по какъв начин ще работят взаимно двете институции, дружно с специалисти.

Камери в подлезите и нови тротоари

За казуса с разрушените подлези в града Георгиев сподели, че са планувани вложения във видеонаблюдение, тъй като в множеството случаи става въпрос за вандалски прояви.

Идеята била да бъдат установявани и осъдени причинителите.

„ На второ място са планувани повече вложения и за защита там, където това е допустимо “, добави Георгиев.

Предвидени са и доста повече средства за ремонт и създаване на тротоари по кварталите, разгласи ръководителят на СОС.

„ Преди дни София бе утвърдена за финансиране от Европейската капиталова банка, влагаме 14 пъти повече средства за тротоари през идната година “, посочи Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР