Нито един голям търг за продажбата на общински имоти не

...
Нито един голям търг за продажбата на общински имоти не
Коментари Харесай

Секнаха търговете с общински имоти в Пловдив

Нито един огромен търг за продажбата на общински парцели не се е състоял в Пловдив от началото на година, демонстрира информация в графата за предписание с обществени терени, макар че тази година бяха заложени рекордни парцели за ликвидация.

В началото на 2018-а Общинският съвет гласоподава над 350 общински парцела с обща повърхност от над 150 000 кв.м, напомня trafficnews.bg. От януари до момента са се продали на търг едвам 6 парцела, а най-големият от тях е 100 кв.м. През последните четири месеца пък не е плануван нито един търг за продажба, което е необичайно поради политиката на Община Пловдив в през последните 8 години.

Не бива да се не помни, че Годишната стратегия на Община Пловдив за предписание и ръководство на парцели общинска благосъстоятелност се изготвяше от заместник-кмета Димитър Кацарски. Изненадващо той бе освободен при започване на тази седмица, а претекстовете бяха „ новите провокации пред Пловдив”. Днес стана ясно, че министър председателят Бойко Борисов е разпоредил Кацарски да бъде махнат поради забавена кореспонденция за план на строителен бизнесмен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР