Нито червен картон, нито подкрепа – това е заключението от

...
Нито червен картон, нито подкрепа – това е заключението от
Коментари Харесай

Куп политолози и социолози с позиция, че Европа не гарантира справедливост

Нито червен картон, нито поддръжка – това е заключението от снощия спор в Екологичен потенциал за върховенството на закона и особено в България съгласно политолога Страхил Делийски. Не останах с усещане, че ще се тръгне към прекъсване на евросредства поради върховенството на закона в България.
Червеният картон е за Европейска комисия – тъй като Механизмът за съдействие и инспекция има официални критерии, т.е. да се напишат закони и да се основат институции. Няма предпоставки за ефикасни политики, разяснява политологът Стойчо Стойчев пред Нова телевизия. Той има репутацията на човек, изразяващ позиции, близки до ГЕРБ и поради него се стигна до страховит скандал межд негови сътрудници – Евгений Дайнов и Огнян Минчев,!
 Орел, рак и щука: Евродепутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за дебатите в Екологичен потенциал Орел, рак и щука: Евродепутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за дебатите в Екологичен потенциал
" Искаме да забележим резистентен позитивен резултат в промяната на правосъдната система, в битката с проведената престъпност и корупцията. Щ...
Морал и полезности не обсъждаме, отидохме на пари, заключи Делийски. Според него, европейските институции не действат, само че като че ли българските институции не действат още повече.
Изборите са едно на ръка, само че доверието в правораздаването е напълно друго – то се натрупа с обществени акции, съобщи Стойчев.
Усещането за липса на легитимност на тази власт участва, сподели Делийски. Още по-големият проблем е, че ръководещите като че ли не одобряват от ден на ден, когато от ден на ден хора не им имат вяра, по думите му.
„ Европа няма еднопосочен имидж. Европа в никакъв случай не е подсигурила безусловно и изрично справедливостта, протичаща се в националната страна ”, съобщи проф. Антоанета Христова пред Българска национална телевизия, която добави, че „ Орбан си е Орбан ”, без значение какъв брой резолюции гласоподават против него. България не я чака непоклатимост в идващите година-две, счита тя.
 Бабикян упрекна Борисов, че ритал топка, до момента в който в Екологичен потенциал дебатират корупцията в България (ВИДЕО) Бабикян упрекна Борисов, че ритал топка, до момента в който в Екологичен потенциал дебатират корупцията в България (ВИДЕО)
Целта на проф. Минеков беше да приказва с някои от основните евродепутати, което той съумя да направи. Посещението на Европейския парламен...
„ Топката освен се тупа, ами се подвига заплашителен прахуляк. Не е разговор това, че когато приказваш с мен, ще мълчиш ”, заключи социологът Кънчо Стойчев. „ Не ни би трябвало непоклатимост непрекъснато на дъното – мръсната вода се почиства през камъните в реката ”, добави той. Според него, би трябвало да загърбим всяка концепция за реваншизъм, въпреки като нация да сме угнетени.
Именно в този различен и Делийски предизвести - огромен проблем освен на този митинг, ами и на този през 2013 година, е, че не желае да чуе друго, с изключение на себе си.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР