Нито аз съм се предлагал, нито някой ми е предлагал

...
Нито аз съм се предлагал, нито някой ми е предлагал
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Нито съм се предлагал, нито ми е предлагано

Нито аз съм се предложил, нито някой ми е предложил публично да бъда повдигнат за президент.

Това се показва в изказване на уеб страницата си Петър Стоянов, президент 1997 - 2002 година, във връзка изказванията и лавината от отзиви, изказвани в обществените мрежи " за " и " срещу " възможната му кандидатура за президент. Петър Стоянов акцентира, че това е " спор, за който не съм давал никакъв мотив ".

" Моята възможна кандидатура би имала смисъл, единствено в случай че сплоти всички десномислещи и проевропейски настроени гласоподаватели в България . Но, за жалост, те са съдбовно разграничени . Този факт обезсмисля всевъзможни диалози за моето присъединяване в президентските избори. "

Петър Стоянов декларира, че и постоянно е взел участие в почтени и открити политически надпревари и напомня, че президентският му мандат е бил предшестван от над 12-месечна обществена акция, същинска битка на концепциите и народна власт. Така е спечелил почтено и намерено гласовете на 2 502 517 български жители.

Въпреки това изказване Петър Стоянов благодари на хората, които до последно " упорстваха да ме поддържат с имената и престижа си в кандидат-президентската акция. "

Стоянов пожелава на бъдещия президент на България да продължи евроатлантическата политика и задължения на страната ни, както и напъните за обединено и проспериращо общество.
 Името на Петър Стоянов в оборот - от
Името на Петър Стоянов в оборот - от " най-хубавият президент " до " кой е той? "

Според Мария Капон: Не е съществено някой да се качва на гърба на Стоянов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР