Нита Амбани е съпруга на най-богатия индиец в света Мукеш

...
Нита Амбани е съпруга на най-богатия индиец в света Мукеш
Коментари Харесай

Най-богатата индийка живее в невероятен лукс: има 169 коли, дом с 600 души персонал и 25 000 златни чинии! (СНИМКИ)

Нита Амбани е брачна половинка на най-богатия индиец в света Мукеш Амбани, милиардер и притежател на най-успешните компании в Индия Reliance Industries.

Богатството им се прави оценка на 8 милиарда евро, а най-богатата индийка е известна с охолния си метод на живот с изобилен лист от първокласни прищевки. В гаража й има 169 коли, а личният състав й наброява цели 600 души, в това число готвачи, хигиенисти, сервитьори и фитнес инструктори.

 най-богатата индийка

Дом за 1 милиард $

Едно от най-богатите фамилии в света живее в резиденцията Antilia в Мумбай, най-скъпия „ жилищен блок “ в света на стойност 1 милиард $, който се състои от 27 етажа с голям брой развлекателни уреди като кино, спа център, храм, бални зали и стаи, обособени към колите. Членовете на фамилията релаксират под душ от неестествен сняг, охранявани са от гардове, която разполагат със лични обособени жилищни единици.

 резиденция Antilia

 богат индийски дом

Изискан усет към чантите

Нита, която другояче е учителка и интериорен дизайнер, обича да харчи пари за първокласни движимости и има изтънчен усет към чантите. Тя пръсна 350 000 евро за чанта „ Hermes “, а един път даже поръча 25 000 златни съдове.

 най-богатата индийка

Тя подари на брачна половинка си първокласен „ Майбах 62 “, а милиардерът й подари аероплан на стойност 60 милиона $.

Тази 59-годишна индийка нормално се появява на публични места в обичайни облекла, само че Cartier, Bulgari и Gucci са едни от обичаните й фешън марки. Тя е известна със своята благотворителност и основа учебно заведение и болница в Мумбай, а двойката подари 68 милиона евро за помощ по време на пандемията.

Строги правила за деца

Най-богатата индийска двойка е женена от 37 години и има 3 деца – двама сина и една щерка, които са възпитавани по доста непоколебим метод, спазвайки строги правила. Нита упорства децата да се отглеждат в скромни условия и от самото начало на израстването им дават малко джобни пари, би трябвало да се возят в градския превоз и да имат строги ограничавания за излизане.

 богато индийско семейство

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР