Nissan Motor обяви, че компанията планира да стартира продажбие на изцяло

...
Nissan Motor обяви, че компанията планира да
стартира продажбие на изцяло
Коментари Харесай

Nissan с изцяло нов малък електромобил

Nissan Motor разгласи, че компанията възнамерява да стартира продажбие на напълно нов и изцяло електрически дребен електромобил в Япония през 2022 година.

Новият 100% електрически модел е разработен взаимно с Mitsubishi Motors Corporation от венчъра (50:50) на двете компании NMKV Co, който дава отговор за продуктовото планиране и ръководството на планове за субкомпактни модели, предлагани на японския пазар.

От Nissan разясняват, че новият електромобил е основан с концепцията да трансформира извънредно известният в Япония сегмент на субкомпактните модели, като предложи бързо ускоряване, плавно управление и пътно държание, и обезшумен интериор.

Новият електрически автомобил ще бъде оборудван с батериен детайл с потенциал от 20 kWh, който може да бъде употребен и за захранване на домашна електрическа инсталация при положение на бедствия.

Електрическият модел, базовата цена на който се чака да бъде към 15 500 евро (2 млн йени), ще бъде с съществени габарити дължина 3395 мм, широчина 1475 мм и височина от 1655 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР