Нискотарифните авиокомпании предлагат все по-изкушаващи оферти за близки дестинации. Често

...
Нискотарифните авиокомпании предлагат все по-изкушаващи оферти за близки дестинации. Често
Коментари Харесай

Колко багаж ни трябва за уикенд пътуване

Нискотарифните самолетни компании оферират все по-изкушаващи предложения за близки дестинации. Често ваканциите са едвам няколко дни, само че подреждането на багажа все си остава същинско предизвикателство. Вместо нас, чекираният багаж изяжда най-малко един обяд, по тази причина дано деликатно преценим какво в действителност ще ни е належащо и по какъв начин да го подредим .

Дрехите

Тук значим е самоконтролът, тъй като ще сме изкушени да заведем на разходка всичките си нови фешън придобивки. Всеки ще се съгласи, че в случай че вземем осем тоалета за четири дни, шансът да не облечем половината клони към 100%. Независимо от крайната точка на пътуването.

 Снимка 354233

Отиваме ли на море, по-голямата част от деня ще прекараме по бански. Ако сме си избрали някой европейски град за къс тур, едва ли ще имаме се преобличаме денем.

Най-добрият вид е по едно " екипче " дневно плюс още едно, с което да летим на отиване и връщане . Връхната дреха няма място в куфара, а с нас в самолета. Ако ваканцията включва някакъв специфичен мотив (концерт или сватба), то това е разрешеният бонус към багажа.

 Снимка 354242

Обувките

Зависи от сезона, зависи и от дестинацията. Но има едно непреходно изискване - да са комфортни. Може да не са най-красивите, които притежаваме, само че сигурно след 10-15 километра вървене ще благодарим за избора си. И не повече от два чифта за няколко дни.

 Снимка 354228

Козметика и аксесоари

Тук също постоянно изпитваме компликации. А решението е толкоз просто - артикули в смален размер. Все повече компании оферират travel size комплекти . Мострите, в случай че ги имаме подръка, също са идеални. Ако ли не, са ни нужни няколко шишенца, в които да сложим малко количество, що се касае за няколко дни.

 Как да се предпазим от крадци, когато сме на път
Как да се предпазим от крадци, когато сме на път

Решения против недоброжелатели

Важно

Въпреки че ги слагаме на последно място, би трябвало да са първи в куфара ни. Документи за идентичност, пари, нужни медикаменти, зарядни, спомагателна външна батерия, камера.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР