Нискотарифната турска авиокомпания Pegasus Airlines започва отново да оперира между

...
Нискотарифната турска авиокомпания Pegasus Airlines започва отново да оперира между
Коментари Харесай

Нискотарифната Pegasus Airlines отново ще лети между София и Истанбул

Нискотарифната турска самолетна компания Pegasus Airlines стартира още веднъж да оперира сред София и Истанбул от 1 май 2024 година Това оповестиха за TravelNews от превозвача. Полетите ще бъдат до второстепенното летище Sabiha Gokcen International Airport в Истанбул. Те ще се реализират три дни в седмицата – понеделник, сряда и петък. Цените стартират от 39.99 евро в посока с ръчен багаж.

Авиокомпанията летеше сред София и Истанбул преди пандемията. От две години прави и директни полети сред София и Анталия. През предходната година опита да лети сред Пловдив и Истанбул, само че ползата беше слаб и спря полетите.

Pegasus Airlines е основана през 1990 година, а като нистотарифна самолетна компания стартира да оперира през 2005 година след нейното придобиване от ESAS Holding. Като водещ турски нискотарифен транспортьор, Pegasus предлага на своите пасажери опцията да пътуват на налични цени и с нови самолети. От 2018 година вкарва мотото „ Turkey’s Digital Airline “ и ръководи мрежа от полети до 124 дестинации в 47 страни, в това число 36 вътрешни линии. Тя оперира от Турция до съвсем цяла Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през Летище Истанбул Сабиха Гьокчен в Истанбул. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР