Нискотарифната авиокомпания Райънеър обяви, че е постигнала печалба в размер

...
Нискотарифната авиокомпания Райънеър обяви, че е постигнала печалба в размер
Коментари Харесай

Райънеър с печалба от 170 милиона евро през април, май и юни

Нискотарифната самолетна компания " Райънеър " разгласи, че е постигнала облага в размер на 170 милиона евро през тримесечния интервал от началото на април до края на юни, съобщи ДПА. През предходната година авиопревозвачът регистрира загуба в размер на 273 милиона евро.

Ирландската компания е осъществила облага макар рестриктивните мерки заради войната в Украйна и проблемите на доста летища, подбудени от неналичието на задоволително личен състав, отбелязва организацията.

Печалбите на " Райънеър " обаче към момента са " доста по-ниски " спрямо времето преди да избухне пандемията от КОВИД-19, се споделя в съобшение на самолетната компания. Тя предизвестява за риска от нова пандемична вълна.

" Не може да пренебрегваме риска от разпространяването на нови разновидности на ковид през есента на 2022 година ", съобщи основният изпълнителен шеф на " Райънеър " Майкъл О'Лиъри, представен от ДПА.

" Нашият опит от разпространяването на разновидността Омикрон на ковид през ноември предходната година и от нашествието в Украйна този февруари ни демонстрира какъв брой " нежен " е към момента авиопазарът ", отбелязва О'Лиъри.

" Райънеър " предизвестява и, че внезапният скок на цените на петрола ще докара до повишението на разноските ѝ за гориво на годишна база.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР