Нискобюджетният превозвач Уизер (Wizz Air) обяви, че от днес, 10

...
Нискобюджетният превозвач Уизер (Wizz Air) обяви, че от днес, 10
Коментари Харесай

"Уизер" спира полетите до Италия и Израел

Нискобюджетният транспортьор " Уизер " (Wizz Air) разгласи, че от през днешния ден, 10 март, стопира всички свои полети до Италия поради блокирането на страната със заповед на италианския министър председател в опит за преодоляване на огнището на ковид в страната. От 12 март самолетната компания прекратява и всички полети до Тел Авив и Ейлат, заради въвеждането на 14-дневна карантина за всички идващи пасажери, оповестена от израелските управляващи като мярка против разпространяването на вируса, заяви компанията.

Полетите от всички дестинации в мрежата на превозвача до италиански градове (Алгеро, Бари, Болоня, Катания, Милано Бергамо, Милано Малпенса, Неапол, Пиза, Рим Чампино, Рим Фиумичино, Торино, Венеция Тревизо, Верона) ще бъдат прекъснати от 10 март до 3 април 2020 година

Полетите на самолетната компания от Виена, София и Варна, Будапеща и Дебрецен, Рига, Вилнюс, Катовице, Краков и Варшава, Букурещ, Клуж-Напока, Яш, Сибиу и Тимишоара, и Лондон Лутън до Тел Авив и Ейлат ще бъдат прекъснати от 12 до 23 март 2020 година в това число.

Пътниците с резервации, наранени от тази смяна , са осведомени навреме и ще бъдат пренасочени към различен маршрут на допустимо най-ранна дата, твърди превозвачът. Клиентите, които са резервирали непосредствено на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, ще получат уведомление по имейл, в което им се предлага безвъзмездна смяна на резервацията за нова дата, цялостно възобновяване на в началото заплатената сума или 120% възобновяване на сумата като заем в техния WIZZ профил. Пътниците могат да избират сред изброените варианти, като кликнат върху линка в уведомителния имейл и посочат най-хубавата за тях алтернатива посредством платформата за самообслужване на Wizz Air.

Авиокомпанията прецизира, че може да осведоми единствено пасажерите, които са създали своята резервация посредством wizzair.com или мобилното приложение на самолетната компания. Пътниците, които са създали резервации посредством туристически организации - в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са купили билетите си.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (296)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР