Ниските мъже често страдат от комплекси. С тези прости стайлинг

...
Ниските мъже често страдат от комплекси. С тези прости стайлинг
Коментари Харесай

Модни съвети за ниски мъже: с тези 5 стайлинг трика ще изглеждате по-високи

Ниските мъже постоянно страдат от комплекси. С тези елементарни стайлинг трикове незабавно ще добавите десетина сантиметра към растежа си.

1. Носете едноцветно горно облекло

Едва ли би могло да е по-просто: в случай че панталоните и сакото са почти в един и същи цвят, силуетът ви ще наподобява доста по-строен и продълговат. Освен това с един патрон ще ударите два заека: този сезон едноцветните облекла са доста съвременни. Разбира се, не ви съветваме да се издокарате в огненочервено или патешко жълто. А черното постоянно е стилно, само че и малко тъмно. Най-добре пробвайте тъмносиньо или някоя от бежовите тоналности.

2. Избягвайте огромните лога и биещите на очи щампи

Всички сме чували, че би трябвало да носим надлъжно райе, с цел да изглеждаме по-високи, и че напречните райета вършат фигурата по-пълна. Но знаете ли, че и надписите с едри букви на тениската или суитшърта, както и крещящите щампи съкратяват силуета? Същото се отнася за горнищата с леопардова, тигрова или змийска шарка и други сходни скотски десени. Тук девизът гласи: въздържаност! Ако безусловно би трябвало да има шарка, то дано е дискретна.

3. Обръщайте внимание на кройката

Зле скроени, прекомерно огромни и размъкнати облекла деформират тялото оптически и ви вършат по-ниски. Това се отнася най-много за прекомерно дългите крачоли на панталона. Не е наложително да купувате скъпи, шити по размер костюми и да изхвърляте старите. В случая положителният шивач, който се занимава с превръщане на облекла, може да бъде доста потребен. Занесете му саката и панталоните си и неговото тренирано око незабавно ще забележи на кои места се постановат ремонти. Когато облеклата ви стоят като излети, бързо ще добавите няколко сантиметра към растежа си.

4. Носете обувки, които ви вършат оптически по-високи

Спокойно, не ви караме да се покатерите на високи токове. Трикът, който ви предлагаме, няма потребност от тях. По-скоро има общо с формата на обувките. Ако желаете да удължите оптически краката си, незабавно би трябвало да изхвърлите чепиците с тъпи носове от шкафа си за обувки. Тази груба форма трансформира така и така късите крайници в нещо като пънове. За сметка на това класическите дерби обувки с връзки вършат крайници строен и грациозен. Ако желаете да добавите още 1-2 сантиметра, изберете модел с дебела подметка.  

5. Палтата с тесни ревери вършат мъжете по-високи

Замисляли ли сте се в миналото какво значение имат реверите на сакото или палтото? Ако задачата ви е да добавите към растежа си няколко сантиметра, безусловно обръщайте внимание на такива на пръв взор дреболии. Тесните ревери крият цели две преимущества за дребните мъже: освен издължават оптически горната част на тялото, само че вършат и кръста по-широк, тъй че да изглеждате по-мускулести.  

С тези трикове ще съумеете да издължите оптически фигурата си, само че нищо не ви извисява повече от здравото самочувствие. Винаги помнете, че сте положителни такива, каквито сте! Може би „ изчезналите сантиметри “ тормозят вас доста повече от останалите, които най-вероятно даже не ги виждат.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР