Ниската избирателна активност и то на избори 2 в 1

...
Ниската избирателна активност и то на избори 2 в 1
Коментари Харесай

Първи коментар от БСП за изборните резултати

Ниската изборна интензивност и то на избори 2 в 1 е мощна камбана към всички ни, знак за апатията на жителите към институциите. Това е огромна задача пред нас по какъв начин да го решим в бъдеще.

Това съобщи Корнелия Нинова в първи коментар за изборните резултати след вота 2 в 1. Според първичните данни на социолозите, Българска социалистическа партия е трета политическа мощ с малко над 11% от гласовете на гласоподавателите.

Трудното стартира от на следващия ден. Още по-фрагментиран ще бъде Народното събрание с " Възраждане ". Ще се отзовем в случай че бъдем поканени за договаряния за държавното управление и както до в този момент ще бъде диалогични, само че и кардинални. Трябва да създадем болшинство в Народното събрание, с цел да можем да приемем бюджета за 2022-а година, съобщи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани да се " търси разсъдък и политики по приемането на бюджета ". Тя посочи, че 92% от симпатизантите на Българска социалистическа партия са подкрепили Румен Радев за президент. Това е пребогат дан. Ние сме на трето място, позицията в предишния ни парламент ни оказа помощ да нямаме срив както при другите партии, при които загубата е доста мощна, посочи Нинова.

По думата й за оставки в на " Позитано " 20 все още не са обсъждали.

Очаквайте още детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР